lamqta.comОвен  Днес пред Вас в пълен ръст ще се изправи

...
lamqta.comОвен  Днес пред Вас в пълен ръст ще се изправи
Коментари Харесай

Овен: Днес пред Вас в пълен ръст ще се изправи проблема за избора между...

lamqta.com

Овен 
Днес пред Вас в цялостен растеж ще се изправи казуса за избора сред положителното и още по-доброто. С други думи в случай че Ви обичат няколко представители на противоположния пол, или пък Вие обичате няколко, тъкмо през днешния ден ще се наложи да се откажете от един, в интерес на различен. Изборът няма да е елементарен, само че ще е нужен.  

 
Телец
Можете да изживеете живота си единствено по един метод - като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.

Близнаци
Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да извършите това скоро ще изчезне. Сами разбирате, до какво може да докара това във Вашите връзки. Така че, в случай че желаят нещо от Вас, то меко, само че уверено кажете „ не ”.

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
Денят е сполучлив за правене на нови проекти, и изключително сутринта. През деня добре ще минават договаряния и срещи, а общуването ще бъде прелестно. В работата не се предлага да стартирате нови действия и планове, а да дадете желания на тези, който към този момент са в ход. В персоналните връзки всичко ще се организира хармонично. Добре ще преминат опознавателните и сантименталните срещи.

Дева
Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти. Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав. Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.

Везни
Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините. 

Скорпион
Доста комплицирано ще бъде за Вас през днешния ден да вземете вместо своя обичан човек решение, само че в случай че не го извършите, няма кой да свърши това вместо Вас. Постарайте се в точния момент да забравите за отговорността, която на часа ще легне на плещите Ви, и просто действайте все пак. 

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!

Козирог
Днес е изцяло допустимо да извършите нещо безогледно във връзка с Вашия обичан човек. Затова преди да постъпите по един или различен метод, помислете си, по какъв начин Вашата половинка ще реагира на Вашите думи или дейности.

Водолей
Има единствено един метод да покажете на Вашите близки, какъв брой доста мислите за тях и какво значимо място заемет в живота и сърцето Ви. А за жалост това може да Ви принуди да се откажете от среща с човек, с който Ви свързват очевидно не роднински връзки. Това ще рече с оня, с който от дълго време сте си мечтали да останете на саме. А може би сте толкоз смели, че да съвместите тези две компании?... Раничко е. Не доста, само че все-пак е раничко...

Риби
Днешният Ви ден ще бъде печален и безрадостен и по тази причина би трябвало да се подготвите от рано - и освен Вие, а и Вашия обичан човек също би трябвало да се приготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР